Известие

Collapse
No announcement yet.

Електронния дисплей на 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Електронния дисплей на 156

Четох около 2 часа и не намерих нищо..... Ако има, моля да ме извините.. Електронният ми дисплей (дето показва километрите и температурата) не свети, когато си светна фаровете, и когато е тъмно не се вижда нищо. Та въпросът ми е: Така ли е по-принцип или е някоя крушка отзад... Въпросът ми сигурно е доста тъпичък, но до сега не съм карал Алфа Ромео и не зная.. Благодаря на всички предварително.
    Alfa Romeo - 156 - 1999 - 1.8 16V Twin Spark

Крушка, сменя се лесно. Развий болтчето в горната част на скоростомера и действай. Като извадиш цокълчето с крушката, не забравяй да извадиш и самата крушка от цокълчето, иначе ще си следващия, който ще пише, че никъде няма такива крушки
    156 2.0TS 155hp; Suzuki GSX-R600

Comment

Крушката е колега
      Ето така се разглобява.
      166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
      ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Благодаря Ви много. А за цокълчето зная, както казах изчетох доста преди да пиша...
        Alfa Romeo - 156 - 1999 - 1.8 16V Twin Spark

Comment

Колеги, искам да попитам, от къде мога да си закупя само цокъл, защото намирам само в АХМ Ауто, а от там ми казаха, че има 2 цвята или оранжев или черен. Моя го няма и не зная какъв е бил. Моля Ви за помощ, защото много дразни това, а къде ли не гледах и търсих.
          Колата е Алфа 156 1.8 2000г. преди фейслифта. Хайде поднових темата!
          Мерси предварително!

Comment

не съм 100% сигурен, но мисля, че цвета няма значение
            166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
            ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Благодаря за отговора, колега! Мисла да търся по "цар Симеон", защото втора ръка едва ли някой ще даде, а от АХМ ще излезе около 10лв. и ако не стане...
              Някой по - сигурен за цвета на цокъла, има ли?

Comment

Първоначално публикувано от pabul Покажи съобщение
                Благодаря за отговора, колега! Мисла да търся по "цар Симеон", защото втора ръка едва ли някой ще даде, а от АХМ ще излезе около 10лв. и ако не стане...
                Някой по - сигурен за цвета на цокъла, има ли?
                Колега, ако ти се идва до младост 4 звънни ми 0888582308 ще ти подаря и крушка и цокълче

Comment

Working...
                X